Bu haber kez okundu.

Anestezi Uzmanı Dr. İhsan Eren, Özel Siirt Hayat Hastanesinde
banner229

Anestezi Uzmanı Dr. İhsan Eren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Halk arasında ağrı doktoru olarak bilinen Anestezi Uzmanı Dr. İhsan Eren, uygulanan tedavi yöntemleriyle ilgili bilgi vererek; aktif olarak vaka alımı, uyutarak endoskopi, kolonoskopi, ağrı polikliniği ve diş hekimlerinin teklifi doğrultusunda sedasyon uygulandığını ifade etti.

Anestezi Uzmanı Dr. İhsan Eren, Genel durumu ileri derecede bozuk olduğu için genel anestezi alamayacağı söylenen hastalarda ameliyat türüne göre bölgesel ve periferik yöntemlerin tümü uygulanarak hastanemizde ameliyat olmaları sağlanmaktadır. Uyutularak emar çekilmesi hizmeti hastanemiz anestezi biriminde uygulandığı, Prenses doğumda farklı ve daha yeni yaklaşımlarla sıfır ağrı düzeyi sağlanabildiğini söyledi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Nuran Hasbal’da “ Hastanemiz ilimizin en eski özel hastanelerinden biri konumunda olmasının yanında gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir yapıya sahip. Bu yüzden gerekli branşlarda hekim kadromuzu güçlendirmeye gayret gösteriyoruz. İlerleyen zamanlarda özellikli branşlarda da hekim kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Bölge halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Nuran Hasbal, '' Hastanemizdeki doktorlarımızla poliklinik hizmetlerinde halkımıza en iyi sağlık hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Anestezi Uzmanı Dr. İhsan Eren’in göreve başlamasıyla çok mutlu olduk. Başarılı ve dinamik bir meslektaşımız, kendisine ve ilimize hayırlı olsun'' diye konuştu.

Anestezi Uzmanı Dr. İhsan Eren Kimdir?

Doğum Yeri / İstanbul Yılı 1970 /

Eğitim Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Uzmanlık Alanı Anesteziyoloji ve Reanimasyon

İş Tecrübesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi 1997-2007

Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi 2003-2007

Lokman Hekim Hastaneleri 2007-2009

Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi 2009-2015

Bolu Özel Çağsu Hastanesi 2015-2016

Uzmanlık Dalına İlişkin Spesifik İlgi Alanı Kvc anestezi, Rejyonal anestezi, Ağrısız doğum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 6 yıl önce

Çok iyi bir doktor Allah başımızdan eksik etmesin

Avatar
Mina uçan 5 yıl önce

Doğumumda vardı bu doktor boynum tutuldu beni perişan etti...kaba ve acımasız biri Allah hak ettiğini versin