Bu haber kez okundu.

14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
banner229
Çanakkale zaferimizin 100. yılı nedeniyle ‘Sıhhıye 1915′ temasıyla düzenlenen etkinliğe Vali Mustafa TUTULMAZ ve Eşi Fatma Tutulmaz, Milletvekillerimiz Afif DEMİRKIRAN, Osman ÖREN, 3. Komando Tugay Komutanı Halil Soysal, Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, Jandarma Alay Komutanı Şenol Yeloğlu, Emniyet Müdürü Metin Özkan, AK Parti İl başkanı Fuat Özgür Çalapkulu kamu kurum kuruluş müdürleri, sağlık yöneticileri ve çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.
Vali Mustafa Tutulmaz yaptığı konuşmada, İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumun en önemli hedefleri arasında yer almaktadır. Bu nedenle hekimlik mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak tarihin her döneminde saygın bir yer edinmiştir. Sağlık, insanların yaşamı için temel şart ve anayasal bir haktır.
 Bilim ve teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği dünyamızda sağlık ve tıp alanında da her gün yeni gelişmeler kaydedilmektedir. İlimizde de “İnsan Odaklı Hizmet” anlayışı çerçevesinde, Sağlık alanında yapılan yeni yatırımlarla, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişiminin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmayı hedeflemekteyiz. İlimizde açılan yeni modern Hastaneler, Sağlık Ocakları ve Aile Hekimliği uygulaması ile vatandaşımıza ihtiyaç anında, eksiksiz müdahale edebilmekte, ayrıca Aile hekimliği uygulaması ile doktor arkadaşlarımız, köylere kadar gitmekte, gerektiğinde vatandaşlarımızın bakımlarını evlerinde de gerçekleştirmektedirler.
 Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına gece gündüz demeden fedakârca hizmet veren, değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın ‘Tıp Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diledi.
 Çanakkale 1915 ruhunun ve Şifa Veren Ele Vefanın senede bir gün değil her gün olması gerektiğinin vurgulandığı gecede Sağlık bakanlığınca ilimizde yılın doktoru olmaya uygun görülen KETEM tabibi Dr. Halise YILDIRAN ‘a plaketi Vali Mustafa Tutulmaz tarafından verildi.
 Koruyucu sağlık hizmetlerinde gösterdikleri üstün özveri ve gayretlerinden ötürü Halk Sağlığı Müdürlüğünce Teşekkür Belgesi almaya layık görülen hekimler Dr. Yasemin PETEK, Dr. Gürkan TUNCER ve Dr. Vedat ÇAKMAK ‘a teşekkür belgeleri Milletvekillerimiz Afif Demirkıran, Osman Ören ve 3. Komando Tugay Komutanı Halil SoysaL tarafından takdim edildi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtTıp Bayramı14 Mart
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.