Bu haber kez okundu.

Zübeyde Hanım Lisesinde Satranç Turnuvası Yapıldı
banner229
Zübeyde Hanım Lisesi’nde yapılan ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği dev satranç taşlarından oluşan satranç turnuvasına çok sayıda öğrenci katıldı.
Turnuva sonunda kupa ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilen öğrencilerden, Elif Demir birinci, Merve Sevgin ikinci, Yeşim Kavun üçüncü oldu. Turnuvayla ilgili Okul Müdürü İdris Yolbaş; “Biz okul olarak eğitimin yanında sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Öğrencilerimizin teneffüslerde ve boş zamanlarında oynamaları için dev bir satranç takımı yaptık.
Öğrencilerimiz satranç takımına büyük bir ilgi gösterdi, bundan dolayı bizde okul olarak bir satranç turnuvası düzenleme kararı aldık. Turnuvaya öğrencilerimiz büyük bir ilgi gösterdi. Yarışmaya katılan ve derece alan bütün öğrencilerimizi kutluyor, turnuvamızı izlemeye gelen yıllarca Okul Aile Birliği Başkanlığımızı Yapan Misbah Yılmaz ve diğer konuklarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.
Zübeyde Hanım Lisesi Satranç Turnuvası ödül töreninden sonra sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.