Bu haber kez okundu.

Zübeyde Hanım Lisesi Judoda Bölge Birincisi Oldu
banner229
Zübeyde Hanım Lisesi Öğrencisi Amine Bal Şanlıurfa’da yapılan, Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Judo Grup müsabakalarında Bölge birincisi oldu.
Okul Sporlarının 2015-2016 eğitim Öğretim yılı faaliyetleri aralıksız olarak devam ediyor. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gap Arena Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Genç kız ve Genç erkek judo grup müsabakalarına 14 ilden toplam 110 sporcu katıldı.
Sporcular dereceye girebilmek ve bir üst tura çıkabilmek için büyük mücadele verdiler. 2 gün süren müsabakalar neticesinde Genç Bayanlar kategorisinde Zübeyde Hanım Lisesi Öğrencisi Amine Bal Bölge birincisi oldu.
Şanlıurfa'daki turnuvada Bölge birincisi olan Amine Bal’ı ödüllendirerek kutlayan Zübeyde Hanım Lisesi Okul Müdürü İdris Yolbaş: “Şanlıurfa'da yapılan, Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Judo Grup müsabakalarında okulumuz öğrencisi Amine Bal Bölge birincisi oldu.
Bu büyük Başarıya imza atan okulumuz öğrencisi Amine Bal’ı, Antrenörü Levent Obus ve Hocası Sedat Baran'ı kutluyorum. Büyük bir başarıya imza atarak okulumuzu ve ilimizi Türkiye Finallerinde temsil edecek öğrencimize, Türkiye Finallerinde de başarılar dilerim.” Dedi.
Judoda Bölge birincisi olan Zübeyde Hanım Lisesi Öğrencisi Emine Bal Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.