Bu haber kez okundu.

Zübeyde Hanım Lisesi Çanakkale Anma Programı Duygulandırdı
banner229

 Zübeyde Hanım Lisesi bu güne kadar birçok anlamlı projeye imza atmasıyla ilimizde tanınan ve ilimizin gururu olan bir okul olmasının gururunu bir kez daha yaşadı.

Tüm yurtta gururla kutlanan Çanakkale Zaferini Anma Programı öğrencilerin yoğun katılımıyla kutlandı. Okulun konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan program okulun öğretmenlerinden Müşerref Timurtaş günün anlam ve önemi anlatan konuşmasının ardından Çanakkale Savaşı ile ilgili şiirler okundu. Çanakkale Savaşı’nı konu alan birçok güzel bir tiyatro gösterimi izlendi. Programın ardından bu vatan için şehit düşen sayısız askerimiz için dua edilen programda duygusal anlar yaşandı.

Program sonrası Zübeyde Hanım Lisesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İdris Yolbaş yaptığı açıklama da şunlara değindi: ‘’Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde okulumuz öğretmen ve öğrencileri birliğin ve kardeşliğin destanı olan Çanakkale Destanı’nı unutmaması ve onların aziz hatırasını yaşatması beni çok duygulandırdı. Okulumuzun böyle törene ev sahibi olmasından dolayı gururluyum. Bana bu gururu yaşatan kıymetli ve değerli öğrencilerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Bununla beraber bu aziz vatan üzerinde yaşayabilmemiz için hayatını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah’tan bu millete bir daha büyük acılar yaşamaması ve hali hazırda ülkemizdeki kötü emellerin bir an bozulmasını temenni ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.