Bu haber kez okundu.

Zokayt Yoğurdu Markalaşıyor
banner229

Köylere Hizmet Götürme Birliği ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Siirt'in Kurtalan İlçesi Kayabağlar Beldesi'nde yapılması planlanan 'Altın Kaşık' Projesi (Zokayt Yoğurt Fabrikası) hayata geçiyor.

Siirt'in önemli bir ürünü olan Zokayt Yoğurdu tüm Türkiyeye açılıyor. GAP Bölge Kalkınma İdaresi destekleri ile Kurtalan Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kayabağlar Beldesi'nde yapılması planlanan "Altın Kaşık" Projesi (Zokayt Yoğurt Fabrikası) hayata geçiyor.

Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, İlçe jandarma Komutanı Ali İnce, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mahfuz Demir ile birlikte Kayabağlar Beldesinde hayat geçirilmesi planlanan "Altın Kaşık" Projesi yer tespiti ile ilgili incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.