Bu haber kez okundu.

Ziya Sözen, Korucularla Bir Araya Geldi
banner229

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen korucu başları ile bir araya gelerek bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ziya Sözen toplantıda birlik ve beraberlik mesajı vererek güvenlik korucularının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, yaptığı açıklamada, korucuların zor süreçlerde her zaman görev aldıklarını söyledi.

Sözen "Sorun ve sıkıntılarımız olsa da devletimizin ve doğrunun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Siirt Güvenlik Korucuları ve Şehit Gazi Aileleri Derneği Başkanı İsmail Şehitoğlu ise Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen’in Siirt ilimize sürekli gelip birlik ve beraberliğimiz için, camiamız için, hak ve hukuklarımız için azimli bir çalışma sergileyen ve geçmişe nazaran baktığımızda bugün elde ettiğimiz sosyal haklarımızı sağlayan sayın genel başkanımıza Siirt güvenlik Korucuları ve şehit aileleri adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.