Bu haber kez okundu.

Ziraat Mühendisleri Odası, Emniyet Müdürü Tokyay’ı Ziyaret Etti
banner229

Siirt Ziraat Mühendisleri Odası, Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Siirt İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay’ı makamında ziyaret etti.

Siirt Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Zeki Erden' in çiçek takdimi ile başlayan ziyaret 2013-2014 futbol sezonunda FİFA hakemi Mete Kalkavan' ın görevli olduğu Old Trafford Stadında oynanan Manchester United- Real Madrid Şampiyonlar Ligi Finalinin Müsabaka formasını ve 09.04.2017 tarihinde oynayan Kayseri Spor- Osmanlı Spor müsabakasının Sarı ve Kırmızı kartlarını hediye ettiler. 

Siirt Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Zeki Erden, İl Emniyet Müdürü. Mustafa Tokyay’ın İlimizde sağlanan Huzur ve Güven ortamına katkılarından, kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti..

Emniyet Müdürü Tokyay, ziyaretten dolayı Siirt Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Zeki Erden ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.