Bu haber kez okundu.

YÜZME TAKIMIMIZDAN BAŞARILI SONUÇ
banner229
Gençlik ve Spor Kulübü, Karabük ilinde yapılan Kulüpler Arası Anadolu Kupası Yüzme Müsabakası finallerine katıldı...
28-30 Ağustos tarihleri arasında Kulüpler Arası Anadolu Kupası Yüzme Müsabakası finalleri Karabük ilinde gerçekleştirildi. 4000 Puan barajlı müsabakada Antrenörlerimiz M. Tufan OLĞAÇ, Emrah DOĞAN ve Hülya CEBE gözetimindeki Siirt Gençlik ve Spor Kulübü 5480 puan alarak başarılı bir sonuç elde etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam OLĞAÇ sporculara azimli olmalarını daha iyi yerlere gelmeleri için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Bu konuda müdürlük olarak kendilerine gereken desteği vereceklerini söyledi. İl Müdürü Hüssam OLĞAÇ ve Spor Şube Müdürü Süleyman GENLİ sporculara eşofman takımı hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtYÜZMEGençlik Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYRAM DEMİR 9 yıl önce

yahu arkadaşlar yüzmede sadece gençlik spor kulübümü var? başariya sevindik ama diğer kulüpler neden bu yarişa katilmamiş benim zamanimda 4-5 kulüp vardida