Bu haber kez okundu.

Yumurta Bayramı “Şıhrıl Bayf” 16 Haziran'da Yalova’da Yapılacak
banner229

Yumurta bayramı “Şıhrıl Bayf” bu yılda 7 sivil toplum örgütünün organizasyonuyla 16 Haziran Pazar günü Yalova Çiftlikköy’de gerçekleştiriliyor.

Yalova Çiftlikköy Mokamp tesislerinde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan yumurta bayramını Yalova, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli de faaliyet gösteren Siirt dernek ve vakıflarının ortak etkinliği olarak gerçekleştirilecek.

Vakıf ve dernekler adına açıklama yapan Yalova Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu “Geleneksel bayramlarımızdan birisi olan ŞıhrIl bayfı bu yıl, 7 dernek ve vakıf olarak 16 Haziran pazar günü Çiftlikköy Mokamp tesislerinde gerçekleştiriyoruz.

Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu etkinliğimizde birçok sürpriz sanatçılarımız olacak. Bu şenliği düzenleyen 7 dernek vakıf adına, Ülkemizin dört bir yanındaki Siirtli hemşerilerimizi bu etkinliğe katılmaya, birlik beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmeye davet ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğanbey 5 yıl önce

Sayın Siirt Valisi; İlimize ait olan bir Bayramın Başka İlde kutlanması sizce etik midir. Bir Vatandaş olarak bu Yumurta Bayramının Sadece Siirt İlinde kutlanması gerekmektedir. Eğer Yalovada bulunan Siirtliler Memleketlerini o kadar cok seviyorlarsa Onlar Siirte gelsin Bayramı hep birlikte kutlayalım. Aynı zamanda Siirt İilimizin Turizmine de katkıda bulunsunlar.

Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Ömer bey Bu proğrama gidecek olanların masraflarını kim karşılayacak valilikmi kendilerimi cevap yazarmısınız

Avatar
Kerem 5 yıl önce

Müthiş haber müthiş kutlama Yine birilerine tatil fırsatı doğacak yine onlarca memur bürokrat gazeteci Devletin parasıyla gidecek yatacak yiyecek ve yumurta bayramını kutlayacak vah vah devletin parası bu kadarmı gereksiz etrkinliğe harcanır hem umurta bayramı bizim örf ve adetlerimizdense neden SİİRTTE kutlanmıyor nerede Siirt Bürokrasisi nerede Siirtteki ilgili kurumlar yalovada olacaksa İstanbulda yapılsın mesele kalabalık olmaksa istanbulda daha çok siirtli var Velhasıl herkes bir yol tutturmuş gidiyor Allah sonunu hayretsin Garibim Siirt Ve siirtte yaşayanlar