Bu haber kez okundu.

Yüksekdağ’dan Siirt Belediyesine Ziyaret
banner229
Partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere Siirt’e gelen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Siirt belediyesini ziyaret etti.
1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala partisinin Siirt’teki seçim çalışmalarına katılmak üzere ilimize gelen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, beraberinde HDP Siirt Milletvekilleri ve Milletvekilleri adaylarının yanı sıra HDP ve DBP İl yöneticileri ile birlikte Siirt Belediyesini ziyaret etti.
Siirt Belediye Eş Başkanları Belkiza Beştaş Epözdemir ve Tuncer Bakırhan, bölge belediye eş başkanları, belediye meclis üyeleri ve birim amirleri tarafından hizmet binası önünde karşılanan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve beraberindekiler eş başkanlık makamına geçtiler.
Siirt Belediyesi Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir tarafından eş başkanlık makamında çiçekler ile karşılanan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve beraberindekiler bir süre sohbet ederlerken, yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından herhangi bir açıklama yapılmazken, ziyaretin nezaket amaçlı olduğu belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeHdpYüksekdağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.