Bu haber kez okundu.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI KUZU KANAL 56 HALKIMIZ İÇİN VARDIR
banner229
          Kanal 56 televizyonu yönetim kurulu başkanı Nejdet Kuzu, yaptığı yazılı açıklamada, televizyonun halkın hizmetinde olduğunu belirtti.

         Kanal 56 televizyonunun halka ait olduğunu ve çok zor şartlar altında halka hizmet için yayınlarını sürdürdüğünü belirten Kuzu “ Bu televizyon halkımızındır ve onun yani halkımızın hizmetindedir. Halkımızın gözü kulağı,  memleket ile gurbet arasındaki tek iletişim kaynağı olma görevini yürütüyor. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yalnızca halkımıza hizmet için var olmaya çalışacağız.

          Bu nedenle kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına, yerel sanatçılarımızdan siyasilerimize kadar ekranlarımız herkese ve her kesime açıktır. Ancak ne yazık ki ilin tek iletişim kanalı olan Kanal 56 televizyonunun nerede olduğunu bilmeyen, halkımızı bilgilendirme ihtiyacı duymayan kamu kurum ve kuruluş ile sivil toplum kuruluş yöneticilerimiz bulunmaktadır.

         Siz değerli halkımızın huzurunda sesleniyor ve bütün kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile şimdiye kadar yaptığımız sayısız davetlere rağmen gelmeyen yerel sanatçılarımıza arzu ettikleri takdirde ekranlarımıza siz değerli halkımıza her zaman ulaşıma imkânına sahip olduklarını belirtiyoruz. Dedi.

         Televizyon yayınlarının kamu adına yapıldığını ve ekonomik açıdan her zaman zararda olduğunu belirten Kuzu demecinin son bölümünde “Bütün bu zorluklara rağmen yayınlarımızı halkımız için sürdürmeye çalışacağız. Değerli hemşerilerimiz, bizi izlemeye devam etsinler. Her zaman onların haklarını savunmaya ve yaşadıkları sorunları çözmek için çaba harcamaya devam edeceğiz. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKanal56Nejdet Kuzu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.