Bu haber kez okundu.

YOL VE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
banner229
Siirt merkez sınırları içerisinde Belediye Başkanlığı tarafından 55 bin ton asfaltlama çalışmalarına başlandı.
İlk olarak Kooperatif Mahallesi’nde başlanan çalışmalar sırasıyla Termol Mevkii, Yeni, Ulus, Alan, Doğan, Barış ve Afetevleri Mahalleri ile devam edecek. Belediye Başkanlığı tarafından Siirt merkezde 55 bin ton asfaltlama çalışmalarına başlanırken, çalışmalar Kooperatif Mahallesi’nin 1739, 1705 ve 1701 numaralı sokaklarında hızlı bir şekilde tamamlandı.
Asfaltlama çalışmalarının kısa bir süre içerisinde Siirt’te yapılması gereken tüm bozulmuş yolların bakım, onarım çalışmalarıyla birlikte en kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Belediyenin başlatmış olduğu asfaltlama çalışmaları Kooperatif Mahallesi’nden sonra Termo Mevkii, Yeni, Ulus, Alan, Doğan, Barış ve Afetevleri Mahalleri ile devam edecek. Yol asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Belediyenin yeni yol yapım çalışmaları da aralıksız sürüyor.
Afetevler Mahallesi Newbahar Sitesi mevkiinde yeni yol yapım çalışmaları ile vatandaşlarımızın hem daha rahat bir ulaşım sağlayacak ve kentimiz modern bir görünüme kavuşturulacak. Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir ise devam eden yol yapım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Burada kısa bir açıklama yapan Eş Başkan Belkiza Beştaş Epözdemir, “Bölgemizde yaşanan üzücü olaylardan dolayı kentimizdeki yol ve asfalt çalışmalarına buruk bir şekilde başladık ve bu konudaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bu çalışmalarımızla ilimizi modern ve yaşanılır bir kent haline getireceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeAsfaltYol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.