Bu haber kez okundu.

Yoğun Bakımdan Çıkan Covid-19 Hastası Turgut Kayar’a Tekbirli Karşılama
banner229

Yeni tip koronavirüsle mücadelede Türkiye’de uygulanmaya başlanan plazma tedavisi Covid-19 hastalarına da umut olmaya devam ediyor.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kök Hücre Nakli ve Aferez Ünitesinden gönderilen plazma ile hayata tutunan Turgut Kayar servise çıkarıldı.

Siirt’te Coronavirüs’ün Covid-19 ilk görüldüğü anda virüse yakalanan ve ağır vaka olarak 21 gündür yoğun bakımda tedavi altına alınıp solunum cihazına (Entübe)’ye bağlı olan Siirt Devlet Hastanesinde görevli güvenlik şefi Turgut Kayar (43) normal servise alındı.

Devlet hastanesinin güvenlik personelleri normal servise alınan şeflerini tekbirle ve alkışlarla karşılayarak moral vererek,servise gönderdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.