Bu haber kez okundu.

Yılmaz ve Tosuncuk Ailelerinin Mutlu Günü
banner229

Mülga KYK Bölge Müdürü iken, halen Gençlik ve Spor Bakanlığı Kariyer Uzmanı olarak görev yapan Metin Yılmaz’ın kıymetli oğlu Onur ile Afif Tosuncuk’un biricik kızı Berfin yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.
Genç çiftin düğün törenine siyaset, bürokrasi, STK ve çok sayıda iş insanı katıldı. Görkemli geçen düğünün nikah şahitliğini ise Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Önceki dönem Milli Eğitim Bakanlarımızdan Prof.Dr Hüseyin Çelik’in ağabeyi Ramazan Çelik, Diyarbakır Vali Yrd. ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Göyçe Zengasor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adnan Öktüren, DİMPA Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mahmut Yaşar, Eğitimci ve Kanaat Önderi Cihan Ensarioğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü M.Selim Tosuncuk yaptı. Düğüne katılanlar arasında Diyarbakır Cumhuriyet Baş Savcılığı Hakimi Refik Celep, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kariyer Uzmanı Mehmet Demir, Diyarbakır  Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve bir çok sayıda bürokratlar katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cuma 1 yıl önce

Her iki çitimize her ikicihanda mutluluklar diler sağlı mutluluk ve başarılar diliyorum