Bu haber kez okundu.

Yeni Yılın İlk Bebeğine Kızılay'dan Sevgi Bohçası Hediye Edildi
banner229

Siirt'te 2019 yılının ilk bebeği Semra ve Abdulhekim Eviz çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelen ve "Mahfuz" ismi konulan erkek bebek oldu. Mahfuz ismi konulan bebeğe ilk hediyesi aileyi ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür tarafından verildi.

Siirt Devlet Hastanesinde yeni yılda Doğum yapan 11 anne ve bebeğine İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve Kızılay Siirt Şube Başkanı Yener Tanık ve Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sedat Yeşilbaş’ın katılımıyla ziyaret gerçekleştirildi.

Yeni Doğum yapan anne ve doğan bebeklere Siirt Kızılay Şubesi tarafından hazırlanan annenin ve bebğin ihtiyaçları olan malzemeleri içeren Sevgi Bohçası hediye edildi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü  Dr. Erol Emre Ömür: “Yeni yılın ilk bebeklerine ziyarette bulunduk. 3 bebeğimiz sezaryen Doğumla dünyaya geldi geri kalan annelerimizin normal Doğum sonucu bebeklerini kucaklarına almış olmaları bizi ayrıca mutlu eden bir olaydır. Dünyaya gözlerini bu güzel gecede açan bebeklerimize ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ise yeni yılda doğum yapan anne ve doğan bebeklerine sevgi bohçası hediyesini kendilerine bu anlamlı günde hediye ettiklerini ve bağışlarla bizlere sevgi bohçası yardımında bulunanlara teşekkür ederek. Yeni yılda doğum yapan anne ve doğan bebeklere sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.