Bu haber kez okundu.

Yeni Mahalle 1571 Sokak Sakinleri Çamurlu Yollarının Yapılmasını İstiyor
banner229

Yeni mahalle 1571 sokak Özka sitesi üst tarafında oturan mahalle sakinleri yollarının yapılmasını istiyor.

Defalarca dilekçe ve müracaat etmelerine rağmen alt yapı ve yollarının yapılmadığını belirten mahalle sakinleri, büyük sıkıntılar yaşadıklarını söylediler.

Aylardır yapılmayan ve çamur deryasına dönen yol ve altyapı nedeniyle yetkililere defalarca dilekçe yazıp şikâyetlerini iletmelerini belirten Yeni Mahalle 1571 sokak sakinleri, bir an önce yol ve altyapı çalışmalarına başlanmasını istediler.

Yeni Mahalle 1571 Sokak Özka sitesi üst tarafında evlerine giden yollarının yapılmadığını belirten mahalle sakinleri, çamurlu yollardan dolayı mağdur olduklarını ifade ettiler.

Yaklaşık 4 aydır defalarca belediyeye gidip çamurlu yolun düzeltilmesi için dilekçe yazıp şikâyetlerini bildirdiklerine rağmen hiçbir sonuç alamadığını belirten Mahalle sakinleri, " Vatandaş olarak hizmet almak bizimde hakkımız, belediyenin bu yaptığı insanlık dışı bir davranıştır." dediler.

Mahalle sakinleri "Mahalle içerisindeki yollarımız çamurdan geçilmiyor. Yağmur yağınca her taraf çamur içinde kalıyor. Arabalarımız çamura saplanıyor.Evlerimize gidemiyoruz. Bir hastamız olduğu zaman bin bir zorlukla gidebildiklerini belirten mahalle sakinleri belediye başkanına seslenerek yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Mağduriyetimizi bitirin." diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.