Bu haber kez okundu.

Yeni Doğum Yapan Annelere "Sevgi Bohçası" Dağıtıldı
banner229

Türk Kızılay Siirt Şubesince doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere sevgi bohçası desteğinde bulunuldu.

İlimiz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğum yapan ihtiyaç sahibi anne ve bebeklerine yönelik Türk Kızılay tarafından gönderilen Sevgi Bohçası paketlerini Kızılay Siirt Şube Başkan Yardımcısı  Şener Tanık tarafından Hastane yetkililerine teslim edildi.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural,Kızılay ekibine bu anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Kızılay Siirt Şubesi Başkanı Nihat Altunç, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 20 anneye, Kurtalan Devlet Hastanesinde de 10 anneye destekte bulunulduğunu belirtti.

Kızılay bağışçılarının desteğiyle alınan ve içinde anne ve bebeklerin ihtiyacını karşılayan malzemelerin Kızılay gönüllülerince hastaneye yetkililerine teslim edildiğini dile getiren Altunç, desteklerin önümüzdeki zamanda da devam edeceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.