Bu haber kez okundu.

Yener Tanık, Türk Kızılayın Desteğiyle Irak’ın Erbil Kentinde Yapılan Yetimhanenin Açılışına Katıldı
banner229

Türk Kızılayının desteğiyle Irak’ın Erbil kentinde yapılan 0-4 Yaş arası yetimhanenin açılışı yapıldı.

Türk Kızılay  Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık; Türk Kızılay’ımızın katkıları ile Irak erbil kentinde 0-4 yaş Arası yetim çocuklarımıza yapılan yetimhanenin bakım onarım ve tefrişatı’nı kısa bir zamanda tamamlayarak çocuklarımızın güzel bir sıcak yuvaya kavuşmasına vesile olduk.
Bu manada Erbil kızılay başkanı Hawre Ehsan Bey’in ciddi katkıları ve çalışmaları olmuştur bu vesile ile Erbilde Dt Nur yetimhanenin açılışını gerçekleştirdik.

Tanık; Yetimhanemizin açılışına kıymetli bakanlar, Sayın erbil Valisi, erbil Türk başkonsolosu Sayın Mevlüt Yakup bey ve Erbil’de bulunan sivil toplum kuruluşları ve kurum amirleri katılım sağlamıştır.

Erbil’de bulunduğumuz vakit içerisinde bizleri yalnız bırakmayan Türk dostu Türkmen Devlet Bakanı Sayın Aydın Naruf bey ve çok kıymetli her bir Kızılay başkanı hawre ihsan beye ve tüm yetkileri teşekkür ediyoruz.

Yener Tanık ;Türk Kızılay’ı olarak amacımız rock türkü dostluğu geriye dayanıyor bu dostluğumuzu ilelebet devam etmesini Allah’tan diliyorum. Bizler komşu ülke olarak birbirimize her zaman ihtiyacımız var açıklamasında bulundu.














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.