Bu haber kez okundu.

Yener Tanık, Türk Kızılayı Engelsiz Koordinasyon Kurulu Genel  Başkanlığına Atandı
banner229

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu üyesi Yener Tanık Türk Kızılayı Engelsiz Koordinasyon Kurulu Genel  Başkanlığına atandı.

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz'ın tensipleriyle Kızılay Engelsiz koordinasyon kurulu başkanlığına Yener Tanık atandı.

Kızılay Engelsiz koordinasyon kurulu başkanlığına getirilen Yener Tanık kendisini bu göreve layık gören Türk Kızılay Genel Başkanı Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz’a teşekkür etti.

Tanık, Kızılay Engelsiz, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara destek olmak ve toplumsal uyumlarını artırmak amacıyla faaliyet gösterdiğini söyledi.

 Engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak, onların toplumsal hayata katılımını desteklemek ve ihtiyaçlarına yönelik etkili çözümler ürettiğini belirten Tanık,Temel hedeflerimiz;  Engelli bireylerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara destek olmak.
Toplumda engellilikle ilgili farkındalığı artırmak ve olumlu bir algı oluşturmak. Engelli bireylerin eğitim, istihdam ve sağlık gibi temel ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek olduğunu söyledi.

Medya Siirt ailesi olarak Yener Tanık’a  yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.