Bu haber kez okundu.

Yener Tanık, Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi
banner229

Ankara da gerçekleştirilen Kızılay’ın 103. Genel Kurulunda yapılan seçimde Yener Tanık büyük bir başarı göstererek Dr.Kerem Kınık Başkanlığındaki yönetim kurulunda yer aldı.

Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcılığı,  Belediye Başkan Yardımcılığı, Kızılay Başkanlığı,Yeşilay ile  sosyal yardımlaşma mütevelli heyetinde ve değişik STK'larda başarılı hizmetler yapan Yener Tanık'ın Kızılay Yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi Siirt'te sevinçle karşılandı.

Yener Tanık yaptığı açıklamada; ATO kongre merkezinde gerçekleşen Türk Kızılay’ı 103. Olağan genel kurulunda Yönetim kurulu üyesi olarak seçildim. Beni bu göreve layık gören başta genel başkanımız Sayın Dr.Kerem Kınık bey ve kıymetli büyüklerime çok teşekkür eder, Rabbim bu iyilik amiral gemisinde güzel hizmetler etmeyi nasip eylesin ifadelerini kullandı.

OSMAN ÖREN, YENER TANIK’I KUTLADI

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; Türk Kızılay’ı 103.Olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyesi olarak seçilen. Kıymetli Kardeşim Yener Tanık’ı tebrik eder başarılar dilerim.

Kızılay’ın yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;  Dr. Kerem Kınık- Genel Başkan, Yönetim Kurulu üyeleri: Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz- Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Oğuz Can- Yönetim Kurulu Üyesi, Yusuf Ramazan Saygılı- Yönetim Kurulu Üyesi, Murat Ellialtı- Yönetim Kurulu Üyesi, Yasir Yılmaz- Yönetim Kurulu Üyesi, Av. Esra Özkoç- Yönetim Kurulu Üyesi, Emre koç- Yönetim Kurulu Üyesi, Şükrü Can- Yönetim Kurulu Üyesi, Yener Tanık- Yönetim Kurulu Üyesi, Zübeyde Çelik- Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Kurulu başkan ve üyeleri, Prof. Dr. İsmet Durmuş -Denetim Kurulu Başkanı, Hüseyin Can- Denetim Kurulu Üyesi, Av. Mustafa Umut Yalçın- Denetim Kurulu Üyesi,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.