Bu haber kez okundu.

Yener Tanık, Tekrardan Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi
banner229

Türkiye Kızılay Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi. Tek aday olan Fatma Meriç Yılmaz, yeni Kızılay Başkanı oldu. 

Ankara da gerçekleştirilen Kızılay’ın Olağanüstü  Genel Kurulunda yapılan seçimde Yener Tanık büyük bir başarı göstererek Prof. Dr.Fatma Meriç Yılmaz Başkanlığındaki yönetim kurulunda tekrar yer aldı.

Bölgemizden uzun yıllar Siirt Kızılay Şube Başkanlığından sonra Bir önceki olağan genel kurulda Yönetim kuruluna seçilen Yener Tanık yapılan Olağanüstü Genel Kurulda  listede yönetim kurulu üyesi olarak tekrar devam etti.

Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcılığı,  Belediye Başkan Yardımcılığı, Kızılay Başkanlığı,Yeşilay ile  sosyal yardımlaşma mütevelli heyetinde ve değişik STK'larda başarılı hizmetler yapan Yener Tanık'ın tekrardan Kızılay Yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi Siirt'te sevinçle karşılandı.

Yener Tanık yaptığı açıklamada; Ankara AFOM yerleşkesinde  gerçekleşen Olağan genel kurulunda Yönetim kurulu üyesi olarak tekrar seçildim. Beni bu göreve tekrardan layık gören başta Genel Başkanımız Prof. Dr.Fatma Meriç Yılmaz’a ve kıymetli büyüklerime çok teşekkür eder, Rabbim bu iyilik amiral gemisinde güzel hizmetler etmeyi nasip eylesin ifadelerini kullandı.

YENER TANIK’TAN SİİRT İÇİN 2 GÜZEL MÜJDE 

Türk Kızılay Yönetim kurulu üyesi  Yener Tanık,  Siirt için tam donanımlı mobil ikram aracı kazandırdıklarını ve bir haftaya kadar ilimizde olacağını belirterek, Valiliğin Kızılay’a tahsis ettiği arazi üzerine yakın bir zamanda 3.000 kişilik aşevi projesinin yapım aşamasında olduğunu ve yakın zamanda Kızılay Genel Merkezi tarafından tamamlanacağını söyledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep karander 11 ay önce

yahu tm türkiyeyi dolaşıyor hediyeler veriyorlat vatandaşlar merak ediyor yol giderleri hediye paraları yaplılan bağışlardanmı karşılanıyor yoksa kendi ceplerindenmi hergün bir memleketten resim paylaşıyor masraflı yolculuklar bakalım bay (gazeteci yayınlama cesaretin olacakmı)