Bu haber kez okundu.

Yener Tanık, Güneydoğu Anadolu Sağlık Turizmi Yönetimine Seçildi
banner229

Türkiye Sağlık Turizmi Federasyonuna bağlı bölgede, Güneydoğu Anadolu bölgesinde Diyarbakır'da kurulan ve 26/06/2019 tarihinde kurulan Uluslararası Güneydoğu Anadolu Sağlık Turizmi (GAPSAĞ-TUR) derneği yönetim kurulu üyeliğine eski Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık yapılan olağan genel kurulda yönetime seçildi.

Yener Tanık, Ülkemizde Sağlık Turizm'inin gelişmesini ve dünyanın her yerinden Medikal ve Termal tedavilerinde ve özellikle komşu ülkelerinden özellikle bölgemiz için ortadoğudan olmak üzere Ülkemizde tedavi ve turist olarak gelmesini ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla, Türkiye Sağlık Turizmi Federasyonuna bağlı bölgede, Güneydoğu Anadolu bölgesinde 26/06/2019 tarihinde Diyarbakır'da kurulan Uluslararası Güneydoğu Anadolu Sağlık Turizmi (GAPSAĞ-TUR) derneğinin kurulduğunu söyledi.

Tanık, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan Diyarbakır,Siirt, Urfa, Mardin gibi kentlerinin gerek kültür ve gerekse de inanç turizmi açısından zengin bir potansiyele sahip olduklarından her yıl çok sayıda turist çektikleri bilinmektedir.

Turizm hizmet alanlarının çeşitlendirilmesi bağlamında bölgede, "sağlık serbest bölgesinin kurulması başta komşu ülkeler olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden insanların sağlık ve turizm imkânlarından faydalanmak üzere bölgeyi tercih etmesine neden olacaktır.

Sağlık turizmi için alınacak önlemler ve izlenecek başarılı bir yolla sağlık turizminin Güneydoğu Anadolu Bölgesinin gelişiminde yeni bir umut olabileceğini ve bunun bölgesel kalkınmışlık farklılıklarının azaltılmasına ve bölgedeki istihdam olanaklarının artmasına ciddi katkılar sunacağını belirtti.

GAPSAĞ-TUR derneğinin hem kurucu ve olağan genel kurulunda yönetiminde,Siirt temsilcisi olarak seçilen Yener Tanık’ı kutluyor, yeni görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yenercgm bu 5 yıl önce

Yeni