Bu haber kez okundu.

YAVUZ SULTAN SELİM ANADOLU LİSESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
banner229
Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesine Okul müdürü olarak atanan Adnan İdris Ekin atanır atanmaz Okul Müdür Yardımcıları ile birlikte bir yenileme planı yaparak okulun çehresini değiştirdiler.
 Oulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren okul Müdürü Adnan İdris Ekin; Geçen yıl yenileme planımıza ilk olarak okulumuz bünyesinden bulunan pansiyonumuza büyük bir onarım yaparak en ufak ayrıntıları bile gözden kaçırmadan baştan dizayn ederek başladıklarını, Öğrencilerimizin Güvenliklerini 24 saat boyunca sağlamak için bir dizi önlemler alarak girişimizi tam donanımlı kamera sistemleri ile donatarak güvenlik kulübesi inşa ettirdik.
Çalışmalarımıza bu yılda okul bahçemize 2000 metre kare kilit taşı döşeyerek öğrencilerimizin daha temiz bir ortamda eğitim görmelerine katkı sağladık.
Çevre düzelmesinde yaz kış demeden Ağaç dikimi ve çimlendirme çalışmalarının devam edeceğini,Öğrencilerimizin teneffüslerde dinlenmeleri için 6 adet küçük ve bir adet 15 metre kara büyük çardak yaparak öğrencilerimizim hizmetine sunduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.