Bu haber kez okundu.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nde TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı
banner229

İlimiz Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde okul bahçesine inşa edilen bay/bayan mescitleri ole konferans salonu gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 fuarın açılışı yapıldı.

Açılışa AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgur Çalapkulu, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, şube müdürleri, okul müdürlerinin yani sıra kardeş okul İstanbul Üsküdar Burhan Felek Anadolu Lisesi Müdürü Işık Uyar, öğretmen ve öğrencileri de hazır bulundu.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Adana Ekin, "Fizik, Kimya ve Biyoloji ağırlıklı olarak öğrencilerimizin hazırlamış olduğu birbirinden değerli çalışmaları bilim fuarımızda sergiledik. Projelerimiz arasında ilgi çekici projeler de yer aldı. Öğrenci ve öğretmenlerimize verdikleri emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş,Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgur Çalapkulu ve İstanbul Üsküdar Burhan Felek Anadolu Lisesinin idareci, öğretmen, öğrencileri ve tüm katılımcılarımıza da teşekkür ediyorum.

Ekin,kardeş okul İstanbul Üsküdar Burhan Felek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Işık Uyar'a günün anısına plaket verdi.

Stantları gezerek, öğrencilerden hazırladıkları projeler hakkında bilgi alan AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgur Çalapkulu, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, projede emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sait 6 yıl önce

yavuz sultan selim lisesi, müdürü ile birlikte son yıllarda çok büyük bir değişim göstermiştir. tebrik ediyorum

Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın aktay reklamı bırak işine bak bırak şu siirt tin peşini şimdiya kadar neredeydin ve ne yaptın ona bak hane fabrika hane iş merkezleri hane verilen sözler 40 senedır nerdeydin bizim siirtli haemşerilerimize asil siirt evladı lazım ve siirt te yaşayan has siirtli lazım gidip gelen değil bu toprakta yaşayan lazım bize siirt sevdalısı lazım

Avatar
misafir 6 yıl önce

Okulun tüm idareci öğretmen çalışan ve öğrencilerinin eline sağlık bu kadar mı güzel eolur . Başarılarınızın devamını dilerim.

Avatar
Özgür ÖZEVİN 6 yıl önce

Adnan Hocam tebrikler. gayretli ve güzel çalışmalarınızdan dolayı; sizi, öğretmenlerinizi ve öğrencilerinizi tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Avatar
Esnaf 6 yıl önce

Yavuz sultan selim öğrencileri okulları ile birlikte kendilerride büyük bir gelişme gösterdiler. Adnan müdürü tebrik ediyorum