Bu haber kez okundu.

“YAŞAMA YOL VER“ Kampanyası Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
banner229
İl Sağlık Müdürlüğü eğitim salonunda İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan başkanlığında; yürütülmekte olan "YAŞAMA YOL VER" kampanyasında Kasım ayında yapılan faaliyetler ve Aralık ayında yapılacak olan çalışmalar hakkında bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, yaptığı açıklamada, " ’Yaşama Yol Ver’ adı altındaki kampanyamız Sağlık Bakanlığı öncülüğünde başlayan ambulanslara trafikte 112 önceliğini sağlanması ve 112 hattının gereksiz yere aranmaması meşgul edilmemesi ayaklı bir kampanya.
Bakanlığın verdiği bilgiler doğrultusunda yaklaşık 2 yıl sürecek bir kampanya ancak ilk 6 ay sonrasında bir değerlendirme toplantısı yapılıp ondan sonra 2 yıllık sürecin değerlendirileceği bir husus.
Biz de ilimizde bu kampanyayı desteklemek amaçlı ilimizde çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını, Sağlık Bakanlığımızın, sağlık hizmetlerinin ulaşılabilirliği ve kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaları kapsamında, ‘Yaşama Yol Ver’ isimli acil sağlık hizmetlerinin sunumunda ‘112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi medya Kampanyası’na tüm Okullarımızda öğrencilerimize bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını, Öğrencilere 112 elemanları nasıl çalışır onlar hakkında bilgi verdiklerini ve İl genelinde bilgilendirme afişleri ve billboardlarla da kampanyanın tanıtımını yaptıklarını belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.