Bu haber kez okundu.

YARDIM VE YATAKLIKTAN 1 KİŞİ TUTUKLANDI
banner229
Siirt'te teröristlere yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla bir kişi tutuklandı. Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde gözaltına alınan S.T, Ulus Mahallesi'nde çukur kaçmak ve barikat kurmak amacıyla gelen teröristlere yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
S.T'nin dağdan gelen teröristlere yer temin edip yardım ettiği, barikat kurup ve çukur kazılması için teröristlere öncülük ettiği gerekçesiyle 3 aydır arandığı bildirildi.
Bu arada Nevruz etkinliğinde terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 31 şüpheliden 18 yaş altı 15'i emniyette, 16'sı da savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.