Bu haber kez okundu.

“Yapı Malzemeleri” Kitabına İmza Günü Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesi Genç İnşaat Mühendisleri Topluluğu tarafından Mühendislik Fakültesinde  “Yapı Malzemeleri” kitabının imza günü etkinliği düzenlendi.

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Durmaz'ın yayınlanmış olduğu “Yapı Malzemeleri (Tanımları, özellikleri, Deney Esasları ve Kullandıkları Yerler Ders Notları)” kitabının imza gününe; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Sinan Poyrazoğlu, Fakülte Sekreteri Tahir Sedat Haksever, Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Genç İnşaat Mühendisleri Topluluğu Başkanı Hasan Balın açılış konuşmasında, topluluğun kuruluşundan bu güne yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili sunum yaptı.

Akabinde sözü İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Durmaz’a bıraktı. Durmaz konuşmasında; Mühendislik Fakültesi’nde İnşaat Bölümünün açılmasında ve yapı laboratuvarlarının kurulmasında ki desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Murat ERMAN ile Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ender Sinan POYRAZOĞLU’na teşekkür ederek; “Yayınlamış olduğumun kitabımın yapı, inşaat, mimarlık alanında ön lisans ve lisans öğrencilerine hem teorik hem de laboratuvar uygulamalarında faydalı olmasını diliyorum.

Öğrencilerin bu kitabı mezun olduktan sonra da bir başvuru kaynağı olarak kullanabileceklerini ve yapı ile ilgili çalışan tüm teknik elemanların faydalanabileceğini düşünüyorum. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. ”dedi.

Kitapların imzalanması ardından toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.