Bu haber kez okundu.

Yapı Denetim Firmaları İle “Daha İyi Hizmet” Toplantısı
banner229
Siirt’te bulunan Yapı Denetim şirketleri, kentte önümüzdeki dönem yapılacak olan inşaat çalışmalarında halka daha iyi sunmak amacıyla Siirt belediyesi tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Siirt’te bulunan Yapı Denetim şirketleri, kentte önümüzdeki dönem yapılacak olan inşaat çalışmalarında halka daha iyi sunmak amacıyla Siirt belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Siirt belediyesi meclis toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Siirt Belediyesi İmar Şehircilik müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra kentte bulunan Yapı Denetim şirketleri yetkilileri ve Mühendisler ve Mimarlar katıldı.
Siirt belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü Yetkilileri toplantıya katılan Yapı Denetim firmaları yetkilileriyle; Kentte yapımı devam eden inşaatlarda çalışan işçilerin can güvenliği sağlamak için gerekli güvenlik önlemlerinin ilgili Yapı denetim firması ve müteahhidi tarafından alınması gereken önlemlerin yasal uygun olması, İnşaatların çevreye verdiği görüntü ve ses kirliliğini en az seviyeye indirmek için çalışmalar yapılaması, gündem de bulunan otopark sorunu ile alınan meclis kararının tartışılıp halkın yararına olacak şekilde çözüm üretilmesi, önümüzdeki dönemde yapılacak inşaatların daha modern, estetik ve kullanışlı binaların yapılması proje çalışmalarının yapılması yönünde görüş alış verişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.