Bu haber kez okundu.

Yalova’da Babaoğlu ve Filiz Ailesinin Mutlu Günü
banner229

Yalova Siirtliler Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu’nun biricik evladı Sefa Babaoğlu, Habil Filiz’in Biricik  kızı Emel Filiz ile Yalova Beyaz Bahçede görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. 
Yalova'da yapılan düğüne Siirt, İstanbul ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikâhını Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar kıyarken, şahitliklerini Yalova AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova MHP İl Başkanı Namık Öz’ün şahitliklerinde gerçekleştirildi.

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Sefa ve Emel çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler.

AK Parti MilletVekilleri Ahmet Büyükgümüş de genç çifte, ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti. 

AK Parti MilletVekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol,bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar dileyerek,Babaoğlu ve Filiz ailelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Damadın babası Yalova Siirtliler Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu düğün boyunca davetlileriyle yakından ilgilenerek, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında bulunan bütün davetlilere teşekkür etti. 

Medya Siirt ailesi olarak Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Babaoğlu ve Filiz ailelerini de kutluyoruz.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.