Yalova Siirtliler Vakfı, Yalova Hafız Kız İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini misafir etti.
Maneviyatı yüksek bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler ve öğretmenler unutulmaz bir gün yaşadı.
Etkinlik kapsamında düzenlenen yemek ikramı, iş insanı Samih Fersan tarafından karşılandı.
Yalova Siirtliler Vakfı Başkanı Cengiz Özçiçek, yaptığı açıklamada, Samih Fersan’a teşekkür ederek, “Allah kendisinden razı olsun. Bu güzel günün anlamına değer katan yemek ikramıyla bizlere destek oldu,” dedi.
Başkan Özçiçek, ayrıca etkinliğe katılan öğrencilere ve öğretmenlere de teşekkür ederek, bu tür organizasyonların hem manevi değerleri pekiştirdiğini hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı.
Program sonunda öğrenciler, vakfın sıcak ev sahipliği için minnettar olduklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Yalova Siirtliler Vakfı, benzer organizasyonlarla toplumsal dayanışmaya katkıda bulunmaya devam edeceğini belirtti.