Bu haber kez okundu.

Yalova Siirtliler Derneğinden MHP İl Başkanı Güldoğan’a Hayılı Olsun Ziyareti
banner229

Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi  ( MHP) il başkanlığına atanan hemşehrimiz Ihsan Güldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu yaptığı açıklamada; Milliyetçi Hareket Partisi Yalova  İl Başkanlığına getirilen Hemşehrimiz İhsan Güldoğan’ı  parti binasında ziyaret ederek tebrik ettik. Hayırlı olsun dileklerinde  bulunarak başarı dileklerini ilettiklerini söyledi.

Başkan Güldoğan ise ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek,Gerçekten ziyaretiniz beni çok onurlandırdı. Her zaman yanımda olduğunuzu hissettiriyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah birlikte güçlü bir şekilde bu memleket için ne yapılması gerekiyorsa biz de her şeye hazırız diye konuştu.

Başkan Babaoğlu, MHP İl Başkanı Güldoğan’a Siirt Tiftik Battaniyesinde üretilen adının yazılı olduğu Türk Bayrağı hediye ederken, ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.