Bu haber kez okundu.

Yalova Siirtliler Derneğinde Çiğ Köfte Ziyafeti
banner229

Yalova Siirtliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Caner Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri Yalova ilimizde yaşayan hemşerilerimize Yalova Siirtliler Derneği’nde çiğ köfte ziyafetinde bulundu.

Yalova SİDER Başkanı Vedat Babaoğlu, “Bugün burada gençlerle bir arada olmak çok güzel bir duygu. Yalova’da yüzlerce genç Siirtli hemşerilerimiz bulunmakta.

Bizler dernek olarak bu genç kardeşlerimizin Yalova’daki sosyal ve kültürel etkinlikler de bir araya gelmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz.

Yalova’da hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Siirtlilerin kapısı her zaman herkese açıktır.

Babaoğlu, “Mübarek üç aylara erişmiş olmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Manevi olarak arınma, tövbe etme ve kötülüklerden uzak durma adına adeta bir fırsat olan bu kutsal günler, aynı zamanda dostluğumuzun, kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin gelişmesine de önemli birer vesiledir.

Bu mübarek günleri fırsat bilerek küskünlüklere, dargınlıklara, nifak tohumlarına ve ayrılıkçı düşünce ve eylemle son vermeli, bir olmalı, iri olmalı diri olmalıyız.

Regaip Kandili’nin ülkemize, milletimize ve İslam alemine birlik, beraberlik ve huzur getirsin. Bu vesileyle ülkemizin her noktasında, Irak’ta, Suriye’de hainlere karşı operasyon yürüten kahraman polis ve askerlerimizi de Allah’a emanet ediyorum. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kandilimiz mübarek olsun.”
Çiğköfte Ziyafeti ve Regaip Kandili Etkinliği
Yalova Siirtliler Derneği Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Regaip kandilinde Yalova’da yaşayan hemşerilerimiz
yoğun ilgi gösterdiği programda,mevlit okundu, dua edildi.

Etkinlik sonunda Çiğ köfte ziyafetinde buluşan gençler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.