Bu haber kez okundu.

Yalova Siirtliler Derneği Vedat Babaoğlu İle Yola Devam Dedi
banner229

 16 Nisan Pazar günü dernek lokalinde yapılan Olağan Genel Kurul Kongresi neticesinde Yalova Siirtliler Derneği mevcut başkan Vedat Babaoğlu ile yola devam kararı aldı.

Yalova Siirtliler Derneği’nde yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Divan kurulu başkanlığını Bursa Siirtliler Dernek Başkanı Selim Demirel yaptı ve tüzük değişikliği üyelerin oylamasına sunuldu. Yönetim kurulu ve denetim kurulu seçiminin oluşturulmasından sonra güvenoyu alan Vedat Babaoğlu ve yönetimi tahmini bütçeyi üyelerin oylamasına sundu ve ibra edildi. 

Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu tekrardan başkan seçilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştirerek üyelere hitap etti. Başkan Babaoğlu, “Göreve geldiğimiz günden beri Yalova’daki Siirtliler adına birçok faaliyete imzamızı attık. Görev süremiz boyunca dernek üye sayımız 2 katına çıktı. Henüz yapacak çok işimiz var. Önümüzdeki süreçte çok büyük projelere imza atacağız.

Geride bıraktığımız dönemde elimizden geldiği kadar Yalova’daki üyelerimizi gerek çalıştıkları kurumlarda, gerek işyerlerinde ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimiz ve desteklerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecektir. Biz bu azmimizi siz hemşerilerimize borçluyuz” dedi.

Vedat Babaoğlu Başkanlığı’nda Yalova Siirtliler Derneği Yönetim Kurulu şu şekilde oluşturuldu: “Ercan Şendur, Necat Palandöken, Hilmi Dede, Cengiz Özçiçek, Necip Çiçek, Hüseyin Tatlav, Tekin Akınay, Cemal Varol.” Denetleme üyeleri ise Metin Sobacı, Emin Bekman ve Nevzat Geyik isimlerinden oluşturuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.