Bu haber kez okundu.

Yalova Siirtliler Derneği İhtiyaç Sahibi 200 Aileye Gıda Kolisi Dağıttı
banner229

Yalova Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde gelenek bozulmadı. Dernek yönetimi geleneksel hale getirdiği Ramazan paketlerinin dağıtımı gerçekleştirdi.

Yalova Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu üyelerin yardımıyla dar gelirli hemşehrilerimizi belirlediklerini gelen isimleri kurdukları bir komisyonda değerlendirerek, listeye son şeklini verdiklerini söyledi.

Belirlenen isimlere yardımların mümkün olduğunca insan onurunu kurmadan dernek yönetimi tarafından bizzat evlerine götürüldüğünü belirten Babaoğlu, ”Biz dernek yönetimi olarak hayırsever vatandaşlarımızla, yardıma muhtaç vatandaşlarımız arasında bir köprü olmaya çalışıyoruz.Ancak bunu yaparken iki temel ilkemiz var.Bunlardan birincisi kişilerin gerçekten muhtaç olmaları, ikincisi yardımları insan onuruna yakışır, gizli bir şekilde ulaştırmaktır.

Bu nedenle komisyonun onayından geçen isimlere yardım paketleri bizzat yönetimimiz tarafından gizlilik kurallarına riayet ederek ulaştırıyoruz.

Bize yardım eden Haliloğlu Gıda, Peguot Soysal, Ekinci inşaat, Elegans Otel ve Özgen giyim firmaları yetkililerine ve bütün üyelerimize teşekkür ederim “ dedi.

Babaoğlu, ilk etapta, 200 gıda paketinin yanı sıra, bir marketin kartlarıyla bir miktar para dağıttıklarını da söyledi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.