Bu haber kez okundu.

Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Babaoğlu’ndan Vali Tutulmaz’a Ziyaret
banner229
Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu Siirt ziyareti kapsamında Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Vedat Babaoğlu’yla birlikte Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Güldoğan ve Siirt Spor Müdürü Şakir Kayaalp eşlik etti.
Yalova’da ki dernek faaliyetleri ilgili Vali Mustafa Tutulmaz’ı bilgilendiren Babaoğlu, Yalova'da yaklaşık 6 bin Siirtli vatandaşın yaşadığını belirtirken, Yalova'yı ikinci memleket olarak gördüklerini vurgulayarak ilimizin kültürünü, örf ve adetlerini mümkün mertebe Yalova ilinde yaşattıklarını söyledi.
Vali Mustafa Tutulmaz’da Yalova Siirtliler Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiğini, yapılan çalışmaların takdir edilmesi gerektiğini belirtti.
Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, beraberinde getirdiği dernek ve Ayyıldız logolu duvar saatini Vali Mustafa Tutulmaz’a hediye etti.
Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka, güzel hediyeleri, Siirt severliği ve Siirt’imize yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı şahsım ve Yalova’daki Siirtliler adına teşekkür ediyorum dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.