Bu haber kez okundu.

YALOVA ŞEHR-İ SARAY’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
banner229
Yalova’da açılan Şehri Saray Restaurant Cafe görkemli bir törenle hizmete girdi.
Yalovalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı.
  Şehri Saray Yalova’nın açılışına Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Yalova İl Müftü Yardımcısı Hamza Yıldırım, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın babası İhsan Salman, Yalova’daki Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, Yalova Siirt Vakfı Başkanı Ergün Demirhan ve birçok davetli iştirak etti.
   Gazi Paşa Caddesi’nde hizmete giren Şehri Saray’ın açılış kurdelesi okunan duaların ardından protokol üyeleri tarafından hep birlikte kesildi. Şehri Saray Restaurant Cafe İşletme Müdürü İsmail Ege, “Yeni açılan iş yerimiz zengin menüsü ve yöresel yemekleri ile damak tadına hitap etmeyi hedefliyoruz.
  Şehri Saray’ı Yalova’da restaurant ve cafe anlamında farklı bir konsept ile hizmete açtık. İşletmemiz vatandaşlar tarafından büyük takdir ve beğeni topluyor” dedi.
 Yöresel yemekler ve ızgara çeşitleri ile farklı bir konsept Şehri Saray’ın Yalova’da 600 metre kare alan içerisinde kurulduğunu ve 2 milyon liralık bir yatırım ile restaurant cafe tasarladıklarını sözlerine ekleyen İşletme Müdürü İsmail Ege, “Şehri Saray’da Doğu’nun yöresel yemekleri ve Siirt’in meşhur büryan kebabı, perde pilavı, bumbar dolması, içli köftesinin yanı sıra birçok ızgara çeşidi ile vatandaşlara hizmet veriyoruz.
  Bu konuda Yalova’da bir numara olma hedefindeyiz. Fiyat politikamız ise oldukça uygundur. Paket servis için vatandaşlarımız 800 0 505 numarasından bize ulaşabilirler” dedi.
  Müdür Ege, Şehri Saray bünyesinde; aşçısından, garsonuna, mutfak personelinden güvenliğine kadar tam teşekküllü profesyonel bir kadro bulunduğunu belirtti.
  Açılış gün boyu devam ederken katılımcılara ikramda bulunuldu. Daha sonra Bursa Mehteran Takımı’nın gösterisi ile devam eden açılış gelen tebrikler ve kutlamalar ile devam etti. Şehr-i Saray, Yalova sahilde Siirliler Derneği Sokağı'nda Sizleri bekliyor.

Anahtar Kelimeler:
SiirtYALOVAŞehri Saray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.