Bu haber kez okundu.

Yağma Suçundan 10 Yıl Hapis Cezası İle Aranmakta Olan 1 Kişi Yakalandı
banner229

 “Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Yağma” suçundan (10) yıl hapis cezası ile aranmakta olan (V.C.) isimli şahıs yapılan çalışmalar sonucunda Siirt İli Baykan İlçesi Veysel Karani Beldesinde yakalandı.

Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan JASAT Timinin çalışmaları neticesinde Siirt İli Baykan İlçesi Veysel Karani Beldesinde ikamet eden ve “Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Yağma” suçundan (10) yıl hapis cezası ile aranmakta olan (V.C.) isimli şahıs yapılan çalışmalar sonucunda Siirt İli Baykan İlçesi Veysel Karani Beldesinde 08 Ocak 2020 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan (V.C.) isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış olup, Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.