Bu haber kez okundu.

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda “Cumhuriyet Bayramı” Etkinliği
banner229

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda çocukların Cumhuriyet tarihi ile birlikte kültürel değerlerine sahip çıkmaları için etkinlik düzenlendi.

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda düzenlenen etkinlikte çocuklar kırmızı beyaz kıyafet giyerek katılım gösterdi.

Çocuklarının giydikleri kıyafetin anlatılan tarihi obje ile uyumlu olmasının çocuk algısında önemli olduğunu ifade eden anaokulu öğretmeni Neslihan Yılmaz, algının pekişmesinde çocuğun kıyafetinin anlatılmak istenileni öğrenmesinde birinci derecede etken olduğunu söyledi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümüne katılan öğrenciler, Türk bayrağını simgeleyen kırmızı-beyaz kıyafetler giyerek cumhuriyet pastası kesti.

Okul olarak yapılan etkinliğe velilerin çocuklarını Türk bayrağı renklerinde giydirerek öğrenme ve algı eğitime katkı sunduklarını belirten Okul Müdürü Orhan Danış, "Anaokulları geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tam manası ile yetişerek kültür ve değerlerine saygılı birer birey olarak hayata atılmalarında yardımcı olmaktadır.

Bizlerde bu bilinç ile velilerimizin de desteklerini alarak düzenlemekte olduğumuz etkinliklerin tamamında öğrenme, eğitim, kültürel değerleri ve bilinçli olmayı aşılıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.