Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi Peyzaj Çalışmaları Başlattı
banner229

Veysel karani Belde Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları ile birlikte alt yapı ve peyzaj çalışmaları devam ederken, cadde ve sokaklar modern ve yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, belde girişine daha çok görsel güzellik katmak amacıyla Peyzaj Düzenlemesi çalışmaları başlattı. Bu çalışmayla Veysel Karani Belde girişi yeni bir kimlik kazanmış olacak

Belde girişinde başlatılan Peyzaj çalışmaları ise çarşı merkezine ayrı bir güzellik kattı. 

Belde girişi ve çarşıda  yapılan çalışmalarla muhteşem bir görünüme kavuşacak.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, şehir merkezinde başlatılan peyzaj çalışmalarını inceledi. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün yaptığı açıklamada: "Her şey daha yeşil ve daha güzel bir Veysel Karani için özellikle beldemizin iklim koşulları ve toprak yapısına uygun olarak gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışması sonrasında beldemiz güzel bir yeşil alana daha kavuşmuş olacak." dedi.

Başkan Akgün, Veysel Karani Beldesinin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, kar yağmadan önce birçok bölgedeki çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Belde de yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılanan çalışmalarda beldenin birçok noktasındaki sokaklar ise tamamen yenileniyor.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.