Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi Öğrencilere Okuma-Yazma Seti Dağıttı
banner229

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, belde de okula yeni başlayan bütün öğrencilere okuma yazma seti dağıttı.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün'ün talimatlarıyla, Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra ilkokul 1'nci sınıfa başlayan öğrencilere okuma yazma seti dağıtımı gerçekleştirildi.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için bugünden çalışmak bizim asli görevlerimiz arasındadır" dedi.

Başkan Akgün, "Dağıtımını yaptığımız setlerle çocuklarımız bir yandan eğlenirken, bir yandan da el becerilerinin gelişimini sağlayacaklar. Pandemi nedeniyle zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde geleceğimiz çocuklarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Başkan Akgün,“Tüm çocuklarımıza başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum. Eğitim her şeyin başıdır. Çocuklarımızın eğitimi konusunda elimizden gelen her türlü gayreti de göstereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.