Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi, LGS Sınavı Öncesinde Okulları Dezenfekte Etti
banner229

20 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi okullar da dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Veyselkarani Belediyesince yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 20 Haziran'da yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi okullarda dezenfekte çalışması yaptı.

Veyselkarani Belediyesi de sınav öncesi öğrencilerin sağlıklı ortamlarda sınava girmesi için okullarda dezenfekte çalışması başlattı. Belediyenin ekipleri özel kıyafetler giyerek okullarda çalışma başlattı.

Ekipler okullardaki sınavın yapılacağı sınıfları insan sağlığına zarar vermeyen kimyasallar ilaçladı. Bunun yanı sıra okullardaki okul merdivenleri, asansörleri, wc’leri, sınıfları, masa ve sıraları, abdesthane ve öğretmenler odası gibi tüm üniteler dezenfekte edildi.

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, kent genelinde korona virüse karşı mücadele etmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “20 Haziran’da gerçekleşecek sınav öncesinde okullarımızı dezenfekte ederek öğrencilerimiz için hazır hale getirdik.

Halkımızın sağlığı bizim önceliklerimiz arasında. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.