Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Siirt Şubesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Toplu iş sözleşmesi imza törenine; Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ve Şube Mali Sekreteri İsmail Özer katıldı.

Veysel Karani Belde Belediye hizmet binasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Belediye İş Sendikası ile yürütülen müzakereler sonucunda 3 yıllık sözleşme yaptıklarını, ilk yıl yüzde 10 oranında zam verdikleri, ilave tediye ve ikramiyelerin 82 güne çıkarıldığını, imzaladığımız toplu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Akgün, Belediye olarak kasamıza giren her kuruşun en adil şekilde harcanmasına özen gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana işçilerimizin maaşını, ikramiyelerini ve sigorta primlerini düzenli ödediklerini ve kasada kalan parayla da hizmet ürettik.

Prensibimiz gereği çalışanlarımızın haklarını alın terleri kurumadan ödemek gider hanemizin ilk sırasında bulunmaktadır. Veysel Karani beldemizde beraber yaptığımız hizmetlerde önemli katkıları olan işçilerimizin sevinçte ve kederde, her zaman yanındayız. Sözleşmenin sendikamıza ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu sözleşmenin Veysel Karani Belde Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, toplu iş sözleşmesinde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün’e teşekkür etti.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, toplu iş sözleşme metnini imzaladılar.

İMZALANAN SÖZLEŞMEYE GÖRE;

Sözleşme süresi 3. Yıl

1.    Yıl %10+31 kuruş kıdemlik zammı

2.    Yıl %11+35 kuruş kıdemlik zammı

3.    Yıl %12+40 kuruş kıdemlik zammı

-İkramiyeler 82 gün

-Yemek Bedeli günlük 15 TL

-Yevmiyeler 183-193 TL

-Yakacak 140TL

-Aile ve çocuk Yardımı

-Öğrenim Yardımları

-İzin ve Bayram Yardımları

-Operatör 598 TL

-Giyim Yardımı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri Batur 4 yıl önce

Hayırlı olsun emekçi kardeşlerime