Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi Belde Girişine Tamburlanmış Bazalt Taşı Döşüyor
banner229

Belde genelinde, kaldırım yenileme, Tamburlanmış Bazalt Taşı, kilit taşı döşeme ve yol düzeltme genişleme çalışmalarını sürdüren Veyselkarani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Veyselkarani Belediye Başkanı Murat Akgün’ün talimatlarıyla özellikle belde merkezinde  Veyselkarani türbe çevresi ve çarşı merkezindeki çalışmalarına hız verdi.

Daha önce TOKİ tarafında döşenen 14000 Metrekare düzensiz taş sökülüyor, yerlerine Tamburlanmış Bazalt Taşı döşemesi işi Belediye ekiplerince hızlı bir şekilde başlatıldı.

Veyselkarani Beldemizim Mahallerindeki kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım döşeme çalışmaları da tüm hızıyla devam ettiren ekipler, Çay Mahallesi, Şeyh Osman Mahalle ve Atatürk Mahallesi’nde tamamladıkları kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme, yol genişletme ve bordür döşeme çalışmalarını, İhtiyaç duyulan yerlerde sürdürüyor.

Belediye Başkanı Murat Akgün yaptığı açıklamada, “Parke taşı döşeme çalışmalarımızla park ve peyzaj çalışmalarımızı birleştirip yeşil alanlarıyla daha yaşanabilir, modern yerleşim alanlarına kavuşacağız. Beldemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda beldemiz merkezindeki mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı, bir yandan kaldırım ve diğer bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

BELDE MERKEZİNE 14.000 METRE KARE TAMBURLANMIŞ BAZALT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Belediye Başkanı Akgün, Daha önce TOKİ tarafında Beldemizde Belde merkezi ve Veyselkarani Türbesi Çevre düzenlemesi ve işyerleri yapılmış, Ancak Belde merkezine yapılan yer döşeme taşları düzgün döşenmediğinden dolayı vatandaşlarımız tarafında şikâyetler vardı, taşlar düzgün değildi, Bizde Mart 2019 seçimlerinde Veyselkarani’li hemşerilerimizin teveccühü ile göreve layık görüldük ve başladık, vatandaşlarımız bu taşların beldeniz için yakışmadığı düzgün iş yapılmadığı yönünde şikayetleri vardı, bize bu tür talepler gelince Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu, Milletvekilimiz Sayın Osman Ören ve İl Başkanımız sayın Av. Ekrem Olgaç’ın desteğini alarak TOKİ nezdinde girişimlerde bulunduk, TOKİ yetkilileri durumu yerinde inceledi, haklı olduğumuzu kabul ederek bize 14.000 Metrekare Tamburlanmış Bazalt Taşı döşememiz için vermeye karar verdiler ve verdiler,

Bizde Belediye olarak 5 ekip şeklinde Beldeniz 5 ayrı noktasında Mevcut taşları sökerek yerlerine yeni getirilen Tamburlanmış Bazalt Taşı döşemeye başladık. İnşallah bu döşeme işi bittikten sonra hem orta refüj, Kaldırım ve çevre düzenlemesi ile beldemiz istenilen güzel bir görünüme ve hemşerilerimizin layık olduğu güzel hizmete kavuşmuş olacaklardır.

Ayrıca burada söktüğümüz eski taşları da beldemizin çevre mahallerinde değerlendirerek mahallelerimizde daha fazla taş döşeme işi yapmış olup vatandaşlarımızı toz ve çamur batağında kurtarmış olacağız. Vatandaşlarımız hizmetinin en güzeline her zaman layıktır. Yeni çalışmamız Veyselkarani’li halkımıza hayırlı olmasını diler, Beldemize yapılan bu hizmetlerde her daim destekçimiz olan Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na, Milletvekilimiz Sayın Osman Hacı Bektaşoğlu’na, Kaymakamımız Sayın Emin Bağlı’ ya, AK Parti il Başkanımız Sayın Av. Ekrem Olgaç’a ve özellikle bu Taşları beldemize veren ve daha önceki çevre düzenlemelerinde katkı sunan hizmetler sunan Çevre Şehircilik ve iklim Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Bakanlık çalışanlarına, TOKİ Başkanlığımıza ve yetkililerine teşekkür ederim.

Ayrıca Bütün bu çalışmalarımızda emek veren, gayret gösteren tüm emektar personel kardeşlerimize ve yüklenici firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. Tüm bu çalışmalar daha modern bir Veyselkarani için” dedi.

Başkan Akgün, Mahallelerdeki çalışmalarımızda ve Özellikle çarşı merkezindeki Taş sökme ve yerlerine yenilerin döşemesi çalışmaları sırasında vermiş olduğumuz rahatsızlıklardan dolayı esnafımızdan ve halkımızdan ,hemşerilerimizden özür dileriz, bize yardımcı oldukları ve anlayış gösterdikleri için herkese teşekkür ediyoruz. İş bitimine kadar biraz zorluk çekeceklerin farkındayız ama inşallah çarşı merkezi çevre düzenlemesi bittiğinde daha ferah ve güzel bir çevreye sahip olacağız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.