Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Akgün’den Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün, mesajında şunları söyledi. "Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlik ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı'nın İslam Âlemine, aziz milletimize, ilimize ve Veysel Karani Beldemize huzur sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz eder, çok değerli hemşerilerimizin bayramını kutlarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.