Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Beldesine 14 Gün Giriş Çıkışlar Yasaklandı
banner229

Baykan İlçemize bağlı Veyselkarani Beldesinde koronavirüs vaka sayısının artması nedeniyle; 20.05.20020 tarihi itibariyle Baykan Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile 20.05.2020 bu gece yarısı saat  24:00 itibariyle 14 günlük karantina uygulanmasına geçilmiştir. 21 Mayıs ile 03 Haziran tarihleri arasında 14 günlük süreyle Beldeye giriş-çıkış yasaklanmıştır.
Karantina süresi 03 Haziran 2020 tarihinde gece yarısı 24:00’te sonlandırılacaktır.
Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda endişe ve paniğe kapılmasına gerek olmayıp, ihtiyaçları karşılayacak olan işletmeler Veyselkarani Belediyesince belirlenecek olup, duyurular sürekli olarak yapılacaktır. Zorunlu ihtiyaçlarını giderecek ailelerde sadece 1(bir) kişinin alışveriş yapma imkanı sağlanacaktır.
İlçe Hıfzıssıhha Kurul Kararına karşı aksi davranışta bulunanlar hakkında adli/idari işlemler yapılacak olup, vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.