Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Beldesinde Caddelere Sensörlü El Dezenfektanı Otomatları Yerleştirildi
banner229

Veysel Karani Beldesinde Caddelere Sensörlü El Dezenfektanı noktası oluşturuldu. Veysel Karani Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında çarşı merkezinde ile caddedeki bazı noktalara sensörlü dezenfektan otomatları yerleştirildi.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’ün talimatıyla vatandaşların yoğun olarak kullandıkları çarşı merkezi önündeki işyerlerine ve belirlenen caddelere sensörlü el dezenfektan otomatları yerleştirildi.

Akgün, koronavirüse karşı Beldede gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, "Koronavirüsle mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu hizmet standartları çerçevesinde, beldemizin farklı noktalarına el dezenfektanı koyuyoruz. Bunu için de en yoğun bölgeleri seçtik.

65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın da evlerini ziyaret ederek, ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu arada vatandaşlarımızın evden çıkmamalarını da tavsiye ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.