Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Beldesi Dev Spor Kompleksine Kavuşuyor
banner229

Baykan ilçemize bağlı Veysel Karani beldesinde dev spor kompleksi inşa ediliyor.

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve AK Parti il Başkanı Av. Ekrem Olgaç yapımına başlanan tesiste inceleme yaptılar ve belediye Başkanı Murat Akgün’den bilgi aldılar.  

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün yaptığı açıklamada beldede çok sayıda gencin bulunduğunu ve bunların sportif bir tesise ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Bu gençlere seçimlerde bu tesisi kurma sözünü verdiklerini belirten Akgün, “Gençlerimize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. 22 dönüm arazide nizami ve tribünü bulunan bir futbol ile  basketbol ve voleybol sahaları yapıyoruz. Bize destek veren milletvekilimiz Osman Ören ile il başkanı Ekrem Olgaç’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Milletvekili Osman Ören böyle bir tesisin beldeye kazandırmış olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

AK Parti İl başkanı Av. Ekrem Olgaç’ta verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek tesisin hayırlı olmasını diledi. Tesisin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

İlAK Parti Milletvekili Osman Ören ve AK Parti il Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün,  İl genel Meclis üyeleri Cahit Türköz ve Necmettin Özger ile birlikte  belde esnafinı ziyaret ederek, belediyenin devam eden çalışmaları ve hizmetlerini yerinde incelediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.