Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belde  Belediye Başkanı Murat Akgün Resmi Kurumlar İle Vatandaşa Maske Dağıttı
banner229

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Belde deki resmi kurumlardaki memurlara siperli maske,evlere ve belde esnafına maske dağıttı.

Dağıtım esnasında sosyal mesafeyi de koruyan Akgün, maske dağıtımının devam edeceğini söyledi. Akgün, Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında yaya yoğunluğunun yaşandığı esnafları da gezerek sosyal mesafenin korunması noktasında uyarıda bulundu.

Sosyal mesafe kuralına uyarak gün boyunca kurumlara ve evlere giderek maske dağıtan Akgün, açıklamasında şunları kaydetti: “Belediyemiz koronavirüsü salgınının önlenmesi için bütün imkanlarını seferber etti.

İlk vakanın Türkiye’de görüldüğü andan itibaren belediyemiz virüsün önlenmesine yönelik tüm tedbirleri aldı. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için de imkanlarımızı seferber ettik. 65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerimize maske ve gıda yardımında bulunduk.  

Bu zor günleri birlikte yardımlaşarak aşacaklarını belirten Başkan Akgün,  bu zor günlerin yükünü birlikte paylaşacağız ve korona virüs salgınını yeneceğiz". Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.