Bu haber kez okundu.

Veysel Karani, AK Parti Seçim Bürosuna Saldırı
banner229
 Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani beldesinde AK Parti seçim bürosu kundaklandı.


Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, dün gece saat 20.30 sıralarında kilidini kırarak girdikleri AK Parti seçim bürosunu ateşe verdi.

Durumu fark eden çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın sonucu hasar oluşan seçim bürosundaki broşürler, bayraklar ve flamalar kül oldu.


 Olay sonrası polis ekiplerinin çevresinde güvenlik önlemi alınan seçim bürosuna saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


 AK Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, seçim bürosundan akşam namazı için ayrıldıktan sonra saldırı haberinin geldiğini belirterek, olay yerine geldiklerinde kapının zorlanarak açıldığını ve büronun ateşe verildiğini gördüklerini söyledi.


Gönül, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek, "Seçimlerin demokratik bir ortamda, adil bir şekilde gerçekleşmesini istiyoruz. Bu tür hoş olmayan olaylar karşısında üzüntü duyuyoruz.
Baykan AK Parti Teşkilatı olarak herkesi sağduyuya davet ediyor, demokrasiye yapılan bu saldırıyı kınıyoruz" şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.